ГДЗ Математика 3 клас. Підручник частина 1 [Козак М.В., Корчевська О.П.] 2020

icon08.09.2021, icon3 Клас / Математика, icon14 665, icon0



Номер 523. Ширина блокнота 12 см 8 мм, а довжина на 5 см більша. Яка довжина блокнота?
Розв'язання:
1) 12 см 8 мм + 5 см = 17 см 8 мм
Відповідь: довжина блокнота 17 см 8 мм
Номер 524.
300 + 700 - 1 = 999
300 + 70 - 1 = 369
600 + 20 + 1 = 621
600 - 200 + 1 = 401
847 - 40 - 800 = 7
354 - 4 - 50 = 300
Номер 525. 72 ялинкові прикраси розклали у великі коробки, по 8 штук у кожну, а 12 прикрас – у малі коробки, по 4 штуки. У скільки разів менше малих коробок, ніж великих?
• Зміни запитання задачі так, щоб останньою дією було віднімання.
• Запиши розв'язання виразом.
Розв'язання:
72 : 8 : 12 : 4 = 9 : 3 = 3 (р.)
Відповідь: у 6 разів менше малих коробок, ніж великих
• На скільки менше малих коробок, ніж великих?
• 72 : 8 - 12 : 4 = 9 - 3 = 6 (к.)
Номер 526. 81 персик садівник розклав у коробки, по 9 персиків у кожну. Кілька коробок з персиками він роздав, а ще 6 залишилося. Скільки коробок з персиками він роздав?
Розв'язання
1) 81 : 9 = 9 (к.) — з персиками було;
2) 9 – 6 = 3 (к.) — роздав.
Відповідь: 3 коробки з персиками.
Номер 527.
2 см 3 мм = 23 мм
23 мм = 2 см 3 мм
7 см 1 мм = 71 мм
72 мм = 7 см 2 мм
Номер 530. Турист пройшов 10 км за 2 год. Скільки кілометрів він проходив за 1 год, якщо весь час рухався однаково?
• Скільки кілометрів він пройде за 3 год, рухаючись так само?
Розв'язання:
10 км : 2 год = 5 км - проходив за 1 год
• 5 • 3 = 15 км - за 3 год


iconГДЗ Підручник 2020 Підручники і посібники 3 клас Математика Козак Корчевська Частина 1
Якщо помітили в тексті помилку, виділіть її та натисніть Ctrl + Enter
Схожі публікації
У даній публікації ще немає коментарів. Хочете почати обговорення?

Реклама
Як Вам оновлений дизайн сайту?
Ми в соціальних мережах
Хмаринка тегів