ГДЗ ДПА 4 клас. Математика [Пархоменко Н.Є.] 2020

icon27.10.2019, iconДПА, icon49 596, icon14



Контрольна робота 4
Варіант 1
Завдання 1. Який запис є виразом?
Б 6 + 8
Завдання 2. У кому рядку полано зручний спосіб обчислення виразу 38 + 73 + 82 + 27?
Б 38 + 73 + 82 + 27 = (38 + 82) + (73 + 27) = 220
Завдання 3. На якому рисунку зображено кулю?
А
Завдання 4. Пронумеруй порядок виконання дій у виразі 48 – (13 + 3 • 5) : 7
4. 48 - 0
2. 13 + 0
1. 3 • 5
3. 0 : 7
Завдання 5. З’єднай лінією задачу з її розв’язанням.
1) Горобець за 2 год польоту подолав відстань 78 км. З якою швидкістю летів горобець? ---à
78 : 2 = 39
2) Швидкість голуба 78 км/год. Яку відстань він подолає за 2 год, якщо летітиме з такою самою швидкістю? ----à 78 • 2 = 156
3) Спочатку чайка летіла зі швидкістю 78 км/год, а потім полетіла на 2 км/год швидше. Якою стала швидкість польоту чайки? ---à 78 + 2 = 80
Завдання 6. Знайди значення виразів письмово.
90 т – 437 ц 45 кг = 46225 кг = 46 т 2 ц 55 кг
_90000 кг
43745 кг
46225 кг
***
4 год 28 хв + 7 год 25 хв = 11 год 53 хв
+4 год 28 хв
7 год 25 хв
11 год 53 хв
***
6 ц 7 кг • 36 = 607 кг • 36 = 21852 кг = 218 ц 52 кг
х607 кг
 36
_3642
1821
21852 кг
***
25 м 48 см : 7 см = 2548 см : 7 см = 364
_2548 см | 7 см
21          364
_44
42
_28
28
0
Завдання 7. Розв’яжи задачу з поясненням.
Сім’я має на рахунку в банку 70 000 грн. Частину грошей вона планує витратити на покупку пилососа й ноутбука. Ціна пилососа 9600 грн, що становить 3/7 вартості ноутбука. Скільки грошей залишиться на рахунку сім’ї в банку після придбання цієї техніки?
Розв’язання
1) 9600 : 3 • 7 = 22400 (грн) — ціна ноутбука
2) 22400 + 9600 = 32000 (грн) — ціна пилососа та ноутбука разом
3) 70000 – 32000 = 38000 (грн) — грошей залишиться на рахунку сім’ї в банку
Відповідь: 38000 гривень

iconДПА 4 клас Генеза 2020 Пархоменко Математика
Якщо помітили в тексті помилку, виділіть її та натисніть Ctrl + Enter
Схожі публікації
Обговорення

icon 19.02.2020

Спасибо большое. Задали домашку а мы такой вид задач ещё не учили)))

icon 16.03.2020

Подскажите, мы в школе учили, что дробь от числа это число нужно умножить на числитель и разделить на знаменатель. А в задаче наоборот, в первом действии

icon 17.03.2020

Ольга,
  Чтобы найти дробь от числа, нужно умножить число на эту дробь. 

денис
icon 16.08.2020

Ольга давай встретимся :)

1 2

Реклама
Предмет, до якого ви найчастіше використовуєте ГДЗ?
Ми в соціальних мережах
Хмаринка тегів